A webáruház jelenleg nem üzemel!

Thera-band erősítő gumiszalag kék, zöld, erős.

Újdonság!
- Izomerősítés - Kondicionálás - Alakformálás - Rehabilitáció Fitness stúdió, ami elfér egy nadrág zsebben! Otthoni tornára ajánljuk. TheraBand® márka már több, mint 30 éve bizonyítottan egyedülálló a fokozatos ellenállású gumiszalagok gyártásában A TheraBand erősítő…
1 680 Ft
(1 680 Ft + 0% ÁFA) / db
Jelenleg nem adható le rendelés az áruházban.
- Izomerősítés
- Kondicionálás
- Alakformálás
- Rehabilitáció
Fitness stúdió, ami elfér egy nadrág zsebben! Otthoni tornára ajánljuk.
TheraBand® márka már több, mint 30 éve bizonyítottan egyedülálló a fokozatos ellenállású gumiszalagok gyártásában
A TheraBand erősítő gumiszalag természetes latexből (gumiból) készül , aA különböző színű szalagok különböző erősségűek

Több, mint 15 éves külföldi siker után végre a hazai mozgásterápiában is bevezetésre került a Thera-Band.
A gyakorlatok mindenki számára egyszerűen elsajátíthatók, segítségével megőrizhető az egészséges, rugalmas izomzat, hatékonyan javítható a testtartás, célzottan fejleszthető a gyengült izomerő és az ízületek mobilitása.

A Thera-Band széles körben alkalmazható a prevenció és a rehabilitáció területén egyaránt. Mindezek alapján ajánlom nemcsak a gyógyulni kívánóknak, hanem minden mozgást segítő embernek is, kondíciójuk megőrzése érdekében. (Dr. Forrai Katalin reumatológus)

"Első ránézésre nem hittem e sporteszköz elképesztő hatékonyságában. Bevezettem gyakorlataimba, s néhány ismétlés után az érzés határtalan volt. Az elvégezhető gyakorlatok tárháza végtelen, és ma már a súlyzós tréningek helyett is ezt alkalmazom.
Ajánlom ezt az eszközt kezdőknek és haladóknak, a legkisebbektől a legidősebbekig, különösen azoknak, akik első ránézésre nem látják benne a csodát...!" (Schobert Norbert aerobik oktató, nemzetközi versenyek előadója)


Szállítás

Személyes átvétel, Silvánus S 9 Fszt 1


Ön budapesti, vagy sokat jár a városban? Ne fizessen posta költséget! Megrendelését előre egyeztetett időpontban átveheti.

Pick Pack Pont

PICK-PACK pont utánvétel 1250 Ft


Az ország 87 városában 400 Pick Pack Pontján személyesen is átveheti a csomagot. Relay és Inmedio üzletekben OMV benzinkutakon. Amennyiben nem tudja kiválasztani a programban a Pick-pack pontot, úgy rögzítse a rendelését személyes átvételre, és megjegyzésbe tüntesse fel a kívánt Pic-Pack pont helyét! Minimális rendelés:3000 Ft Csomagindítás KEDD - CSÜTÖRTÖK!

Szállítási díj: 1 250 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.
Pick Pack Pont

PICK-PACK pont átutalással 980 Ft


87 városban 224 Pick Pack Ponton átveheti a csomagot, Relay, és Inmedio üzletben, OMV benzinkútakon. Amennyiben nem tudja kiválasztani a programban a Pick-pack pontot, úgy rögzítse a rendelését személyes átvételre, és megjegyzésbe tüntesse fel a kívánt Pic-Pack pont helyét! Kérjük a POSTA KÖLTSÉGET IS átutalni! OTP 11703006-20432779-00000000 Min. rendelés: 3000 Ft Csomagindítás KEDD-CSÜTÖRTÖK

Szállítási díj: 980 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Posta költség átutalással 980 Ft


Utalással, készpénzes OTP-ben befizetést NEM tudunk elfogadni a magas költségek miatt! Bankszámla: OTP 11703006-20432779-00000000 Számla név: Béresné Juhász Gabriella A hivatkozás mezőbe kérjük írja be a rendelés számát. Minimális rendelési összeg 3000 Ft. Kérjük a POSTA KÖLTSÉGET IS átutalni!

Szállítási díj: 980 Ft Ingyenes 35 000 Ft értékű rendelés felett.

Postai Utánvétel 1400 Ft


utánvétel házhoz szállítással Érték és súlyfüggő, ezért a tényleges postaköltség szerint lehet több !!!!

Szállítási díj: 1 400 Ft Ingyenes 45 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek