A webáruház jelenleg nem üzemel!

BEJUGANATURA

Elindult a Bejuganatura Facebook fiók, szeretettel várunk mindenkit!

ÖNÖKÉRT DOLGOZUNK! (ha megérdemeljük, kérjük like-oljon!)

http://www.facebook.com/pages/Bejuganatura/334541959912106?ref=ts

 

EZ CSAK TERMÉSZETES! Minden ami BIO és NATÚR!

Béresné Juhász Gabriella vagyok. Így született a név: BEJUGA.
Számomra legfontosabb az egészségmegőrzés, mindent megteszek annak érdekében, hogy én és mások is egészégesebbek legyenek.
Agykontroll tanfolyamot végeztem, és már akkor tapasztaltam meglepő dolgokat, és furcsaságokat.

Később egy betegségem kapcsán sok sorstársammal találkoztam, és sikerült a tanultakat alkalmaznom, fájdalmat csökkentenem, lelkeket erősítenem, segítve ezzel a gyógyulást. Képességemet és tudásomat fejleszteni szeretném, ezért természetgyógyász tanulmányokat folytatok.

Az áruházat azoknak az embereknek hoztam létre, akikek elegük van az olyan termékekből, amik nem igazán segítenek, a sok - sok mellékhatás miatt nem tudják, vagy nem is akarják alkalmazni azokat. Az itt bemutatott termékek természetes, bio anyagokból készültek. A legfontosabb elv ami vezérelt, a NIL NOCERE. (Használni, de legalábbis nem ártani)

Egészségére!
Üdvözlettel: Béresné Juhász Gabriella
BEJUGA

Technikai segítség:
Az áruházban csak regisztáció után tud vásárolni!
Használja a keresőt!

Ha nem ismeri a termék nevét, akkor pipálja ki a "keresés a leírásban" kockát, és írjon be egy kereső szót  pl. fiatalít, glicerines, máj stb.

Javasoljuk, hogy használja a kínálatunk gombot, a képek alapján gyorsabban tud tájékozódni!

Az öt kémiai anyag amit mindenképpen el kell kerülni:
Parabének (Methyl, propyl, butyl, ethyl): A mikroorganizmusok növekedését akadályozzák, megnyújtva ezzel a termék felhasználhatósági idejét.
Előszerettel alkalmazzák ezeket az anyagokat a kozmetikai termékekben.
Befolyásolja a hormonszintet, kihat a pajzsmirigyre, az agyalapi mirigyre, a mellékvesére, a hasnyálmirigyre, a petefészekre, a hímivarsejtekre, termékenységi problémákat idéz elő, és abnormális zsírsejt működést  generál.
DEA (Dethanolamin) Oldószerként és nedvesítő szerként használják. Amikor nitrát tartalmú termékkel találkozik reakcióba lép vele, és rákkeltő anyaggá alakul. Hasonló hatás fejt ki a többi ethanolamin is. (TEA MEA= rövidítések)
SLS  ( Sodium Lauryl sulfate) Emulgáló és nedvesítő szerként használják. Bőr irritáló hatása van, Japán tanulmányok kimutatták a DNS károsító hatását is. Az SLS megnöveli más kémiai anyagok elnyelőképességét is, szinezékek, tartósító anyagok, illatanyagok, nitrátok (rákkeltő anyagok). Kapcsolatot találtak a hályog keletkezésével is.
SLES ( Sodium Laureth sulfate) Kevésbé iritáló mist az SLS, de erősebb szárító hatású. Nitrátokkal és dioxinokkal rákkeltő anyagokká alakul át. ( samponokban előforduló anyagok)
Propylene Glikol: A szépségápolási termékek többségében felületaktív és hordozó anyagként valamint oldószerként használják. Kis molekuláris súlyának köszönhetően bejut a szervezetbe. Kisérleti állatoknál máj és vese rendellenességet okozott.
A normálisnál magasabb fokon allergizál, és irritál, magában foglalja a kontakt dermatitiszt. (ekcémát)

Ezt az ismertetőt a  Symply Organic készítette, az általuk előállított termékek nem tartalmaznak ilyen összetevőket.