Raktáron

Cigaretta Kártya / Dohányzás ártalom csökkentő Turmalinos nano kártya

Szeretne leszokni, de még nem sikerült? Ez a termék segíthet önnek! Az ú találmány segít a dohányzásról való leszokásban, a termék ártalomcsökkentő kártya. Használata: helyezze a kártyát a cigaretta dobozba, rövid hatóidő után, a dohány szerkezetét átalakítja, könnyebb,…
2 000 Ft
(2 000 Ft + 0% ÁFA) / db
Max. rendelhető 6 db
Szeretne leszokni, de még nem sikerült? Ez a termék segíthet önnek!
Az ú találmány segít a dohányzásról való leszokásban, a termék ártalomcsökkentő kártya.
Használata:
helyezze a kártyát a cigaretta dobozba, rövid hatóidő után, a dohány szerkezetét átalakítja, könnyebb, és lágyabb lesz, nem kaparja majd a torkát, valamint elveszi a kellemetlen büdös cigaretta szagot.
Csökkenti a kátrány tartalmat, a füst kevésbé irritáló és csípős lesz.
A szükséges várakozási idő 20 perc.

A hatását 2 évig megőrzi.
Származási helye: Kína
Importálja: Naturtrade Hungary Kft.
Jó közérzet,fájdalomcsillapítás,káros anyag semlegesítés….vágja zsebre a megoldást!Elhoztuk Önöknek a turmalinos nano kártyákat .

Ezeket a turmalin port tartalmazó PVC kártyákat bárhová magukkal vihetik, nem foglal nagyobb helyet a bankkártyájuknál,de sokkal többet ér,mert az egészség megfizethetetlen.

A turmalin kristályos ásványi anyag. Igen bonyolult összetételű szilikátféleség. Előfordulási formáiban változatos, legkevesebb 14 összetevő alkotja, de inkább több. A kristály-gyógyászatban a beilleszkedés köve. Lelki egyensúlyt teremt, megnyugtat, aktivizálja a bioenergiáinkat, inspirál.

A szív csakra köve. Már az ókorban is különleges kristálynak tartották. A XVII. században pedig a bölcsesség szimbólumának tekintették. Az arab hagyományok szerint a turmalin a nap köve, ami erősíti a testet és megóvja a lelket a félelemtől.

A holisztikus gyógyítók a turmalint tartják a gyógyító ásványok királyának! Megtalálható benne a szerves germánium is, ami igen ritka nyomelem. A gyógyászat területén elsősorban Japánban alkalmazzák.


Immunrendszer-erősítés: fokozza az interferon-termelést, aktiválja a macrophagokat, a természetes ölősejteket, ennek a vírusfertőzések, a daganatos megbetegedések és az ízületi gyulladások kezelése területén számos pozitív eredményt tulajdonítanak.

Antimutagén hatás: eddig ismeretlen hatásmechanizmussal véd a kémiai anyagok és a radioakítv sugárzás mutagén (mutációt, áttételesen rákot okozó) hatásával szemben.

Fájdalomcsillapítás: ezt a hatását részben a morfin receptorok ingerlése, részben a morfin-szerű molekulák lebontásának gátlása révén fejtheti ki.

Antioxidáns hatás: általánosságban az egészségmegőrzés szempontjából fontos kiemelkedő antioxidáns tulajdonsága, mely a keringési rendszer és a központi idegrendszer optimális működéséhez járul hozzá.

Hangulatjavító: ismert, hogy fokozza a szerotonin termelődését, így kedélyjavító hatással is rendelkezik.

2.A „Tüdő kártya”képes elnyelni,és semlegesíteni a nikotint, csökkenteni a kátrányt, ezzel csökkenek az emberi szervezetet roncsoló tényezők.

-Tegye a Tüdő kártyát a cigarettás dobozába.(2 évig használható)

Szállítás

Személyes átvétel, Flórián ük.Bolt nincs


Ön budapesti, vagy sokat jár a városban? Ne fizessen posta költséget! Megrendelését csütörtökönként 17:30-18 között átveheti a Flóriánban a forgó ajtónál. Bolt nincs az üzletközpontban, csak ezen a napon visszük oda a megrendeléseket. Fizetés a helyszínen! Indulás előtt ellenőrizze státuszt, ha VISSZAIGAZOLT, nyugodtan jöhet érte!

Pick Pack Pont

PICK-PACK pont utánvétel 1250 Ft


Az ország 87 városában 400 Pick Pack Pontján személyesen is átveheti a csomagot. Relay és Inmedio üzletekben OMV benzinkutakon. Amennyiben nem tudja kiválasztani a programban a Pick-pack pontot, úgy rögzítse a rendelését személyes átvételre, és megjegyzésbe tüntesse fel a kívánt Pic-Pack pont helyét! Minimális rendelés:3000 Ft Csomagindítás KEDD - CSÜTÖRTÖK!

Szállítási díj: 1 250 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.
Pick Pack Pont

PICK-PACK pont átutalással 980 Ft


87 városban 224 Pick Pack Ponton átveheti a csomagot, Relay, és Inmedio üzletben, OMV benzinkútakon. Amennyiben nem tudja kiválasztani a programban a Pick-pack pontot, úgy rögzítse a rendelését személyes átvételre, és megjegyzésbe tüntesse fel a kívánt Pic-Pack pont helyét! Kérjük a POSTA KÖLTSÉGET IS átutalni! OTP 11703006-20432779-00000000 Min. rendelés: 3000 Ft Csomagindítás KEDD-CSÜTÖRTÖK

Szállítási díj: 980 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Posta költség átutalással 980 Ft


Utalással, készpénzes OTP-ben befizetést NEM tudunk elfogadni a magas költségek miatt! Bankszámla: OTP 11703006-20432779-00000000 Számla név: Béresné Juhász Gabriella A hivatkozás mezőbe kérjük írja be a rendelés számát. Minimális rendelési összeg 3000 Ft. Kérjük a POSTA KÖLTSÉGET IS átutalni!

Szállítási díj: 980 Ft Ingyenes 35 000 Ft értékű rendelés felett.

Postai Utánvétel 1300 Ft


utánvétel házhoz szállítással Érték és súlyfüggő, ezért a tényleges postaköltség szerint lehet több !!!!

Szállítási díj: 1 300 Ft Ingyenes 45 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek